maanantai 18. marraskuuta 2013

Johan on aikaa vierähtänyt...

Laiska bloggaaja täällä.  Ja huomasin ihan, että oli yksi näytelmäarvostelu vuodelta 2011 kirjoittamatta tänne.  Ja sen jälkeen ei sitten näytelmissä olla pyörittykään...
No kirjoitetaanpa rästitekstit pois:
Näyttely oli 7.8.2011 Salossa ja tuomarina A. Stepinski, Puolasta

Not small. Very good proportions. Nice topline. Very good angulations. Both ears?float?.  Legs a little east-west.  Very good reach of neck.  Well chiselling head.  Kind expression. Moves with drive from rear but I'm not happpy with her front action.
NUO ERI.

Heinäkuussa 2011 käytiin terveystutkimuksissa ja tuloksena lonkat B/B, kyynärät 0/0.  Ja epävirallisena kuvattiin koko koira.  Luustossa ei näkynyt mitään hämminkiä.  Silmätkin on todettu terveiksi 11.12.2012, tosin ylimääräinen ripsi on löydetty silmästä.  Polvet ja sydänkin on todettu ihan hyvänkuntoisiksi.

11.4.2012 Bessistä tuli kahden pikkusheltin emä.  Synnytys sujui ongelmitta ja aivan omin avuin. :)

14.10.2012 testattiin luonnetta ja ihan Bessin näköiset tulokset sieltä tuli.  Testi tietysti videoitiin myös :) Bessin luonnetesti

 Tämän vuoden alussa sitten korkattiin agin kisaura Vantaalla ja ensimmäiseltä kisareissulta oli jo tuliaisin LUVA Räsäsen Minnan radalta.  Tätä nykyä ollaan jo kolmosissakin kisattu yhden nollan verran :)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti